قیمت رمز ارز مونرو به 157.64 دلار رسید، که بالاترین سطح از ژوئن 2018 تاکنون می باشد.
در این زمان، مونرو با قیمت 152.09 دلار در حال ترید شدن است که تقریباً 300٪ رشد نسبت به سال گذشته را نشان میدهد. با وجود نگرانی های نظارتی که پیرامون این ارز وجود دارد، مونرو تقریباً از اوایل سال 2020 در حال افزایش قیمت بوده است.
مونرو در آوریل سال 2014 به عنوان یک ارز خصوصی، امن و غیرقابل ردیابی طراحی شد. پروتکل پشتیبان این ارز رمزنگاری شده به کاربران اجازه می دهد تا هویت خود و همچنین مبالغ منتقل شده را از دید همه پنهان کنند.
تحلیلگران معتقدند که افزایش تقاضا برای این ارز رمزپایه متمرکز بر حفظ حریم خصوصی ناشی از علت نگرانی و ترس شرکت های بزرگ از هکرها و پرداخت باج به آن ها است.
در حالی که برخی از شرکت ها ممکن است برای افزایش قابلیت تنوع بخشیدن به سبد دارایی خود، به خرید بیت کوین روی آورند، با توجه به اینکه مونرو انتخاب اول هکرها برای پرداخت است، شرکت های دیگر تلاش می کنند دارایی های دیجیتالی مانند مونرو را در سبد دارایی خود افزایش دهند. هرچند در فرایند هک شدن خزانه داری و وزارت بازرگانی ایالات متحده یا از دسترس خارج شدن سرویس های گوگل در روز دوشنبه، ردی از باج افزار مونرو دیده نمی شود، ولی این اتفاق باعث شده است کمپانی های بیشتری نسبت به اتفاقات مشابه نگران شوند.
صرافی های مختلف ارزهای رمزنگاری شده در سطح جهان، باهدف مطابقت با الزامات احراز هویت مشتری یا اقدامات ضد پولشویی بسیاری از کوین های مبتنی بر حفظ حریم خصوصی، از جمله مونرو را لیست خود حذف کرده اند.
گفته شده است که تریدرهای مونرو خوش بین هستند که تداوم رشد مونرو باعث شود مذاکرات جهت لیست شدن مجدد این ارز در صرافی ها از سرگرفته شود.
کمپانی تحلیل بلاکچین اخیراً دو اختراع را به ثبت رسانده است که مدعی هستند در دریابی تراکنش های انجام شده با مونرو به نهادهای نظارتی کمک خواهند کرد.